TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dissabte, 2 d’abril del 2011

Anar en bicicleta per Barcelona

 
Una web per a tots aquells qui els agrada remenar per internet. Página web molt amplia on trobareu el punt de vista de la administració sobre la bicicleta que desde aquí aplaudim.

També cal recordar l'altre cara de la moneda, es aquí li dónem els diners públics per a una concessió del lloguer de bicis? a una empresa del ámbit del partit republicà estatunidenc.  On son fabricades les bicis? a la Xina. Quines garantíes socials hi ha amb els treballadors que les fabriquen? I amb els que treballen en el manteniment pels carrers de Barcelona? Quan guanya la concessió?Quin pla d'amortització hi ha? Aspira a no ser un servei deficitari?

Ha arribat el moment de fer servir el sistema superlópez a l'administració, donar tots els números de la empresa fets, dir els costos del servei i determinar els guanys de la empresa, qui vulgui optar al concurs per a la concessió bé, i qui no que es dediqui a un altre cosa, cal de tenir el control absolut del que succeeix dins de la empresa, com els sous o la formació contínuada dels treballadors per exemple.

Els manòmetres de la benzinera, de pagament ?????? (2ª part)

Doncs be, si en l'article anterior veiem com el virus del pagament pel subministrament d'aire s'estén, fins aquí un fet legal però socialment inacceptable.
En aquest cas podem veure la discriminació directa cap a la bicicleta on tot i ser de pagament, diu que no es pot inflar bicicletes, que passaria si no es poguessin inflar cotxes, motos o camions?

Per començar sí que s'hi poden inflar, però:

1- La vàlvula de la roda ha d'estar mirant cap amunt, es a dir, en la part de la roda que toca al paviment.

2- Pot ser que si la vàlvula de la bici no esta fixada a la llanta (tipus càmeres del Decartón), al començament hagis de fet força per tal que la vàlvula toqui amb el mànec.

3-No se de qui es la benzinera Galp de Av. del Paral·lel amb Calàbria, desconec el fabricant de la màquina, però tècnicament, tant pel propietari com pel fabricant de la màquina, es patètic que no s'hi puguin inflar tot tipus de vehicles. (Recordem que la bicicleta es un vehicle tipificat en el codi de la circulació com la resta).

Si ets ciclista i tens vehicle a motor, utilitza aquells establiments que contemplin la bicicleta i no aquells que la discriminen, aprofitant que el teu vehicle a motor també necessita aire i també hauràs de pagar.Les estacions de servei, ja no ho son, ara son estacions de negoci, al final de tot de la cadena de consum hi som nosaltres com a individuu, decideix en qui i on gastes els diners.

Pues bien, si en el artículo anterior vemos como el virus del pago por el suministro de aire se extiende, hasta aquí un hecho legal pero socialmente inaceptable. En este caso podemos ver la discriminación directa hacia la bicicleta donde a pesar de ser de pago, dice que no se puede hinchar bicicletas, que pasaría si no se pudieran hinchar coches, motos o camiones? Para empezar sí se pueden hinchar, pero:
1 - La válvula de la rueda debe estar mirando hacia arriba, es decir, en la parte de la rueda que toca el pavimento. 
2 - Puede que si la válvula de la bici no está fijada a la llanta (tipo cámaras del Decartón), al comienzo tengas que hecho bastante para que la válvula toque con el mango. 
3-No se de quien es la gasolinera Galp de Av. del Paralelo con Calabria, desconozco el fabricante de la máquina, pero técnicamente, tanto por el propietario como por el fabricante de la máquina, es patético que no se puedan inflar todo tipo de vehículos. (Recordemos que la bicicleta es un vehículo tipificado en el código de la circulación como el resto). 
Si eres ciclista y tienes vehículo a motor, utiliza aquellos establecimientos que contemplen la bicicleta y no aquellos que la discriminan, aprovechando que tu vehículo a motor tambíen necesita aire y mejor también si es gratis.
Las estaciones de servici ya no son tales, son estaciones de negocio, recuerda que el última instáncia quien paga eres tú.