TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dissabte, 2 d’abril del 2011

Anar en bicicleta per Barcelona

 
Una web per a tots aquells qui els agrada remenar per internet. Página web molt amplia on trobareu el punt de vista de la administració sobre la bicicleta que desde aquí aplaudim.

També cal recordar l'altre cara de la moneda, es aquí li dónem els diners públics per a una concessió del lloguer de bicis? a una empresa del ámbit del partit republicà estatunidenc.  On son fabricades les bicis? a la Xina. Quines garantíes socials hi ha amb els treballadors que les fabriquen? I amb els que treballen en el manteniment pels carrers de Barcelona? Quan guanya la concessió?Quin pla d'amortització hi ha? Aspira a no ser un servei deficitari?

Ha arribat el moment de fer servir el sistema superlópez a l'administració, donar tots els números de la empresa fets, dir els costos del servei i determinar els guanys de la empresa, qui vulgui optar al concurs per a la concessió bé, i qui no que es dediqui a un altre cosa, cal de tenir el control absolut del que succeeix dins de la empresa, com els sous o la formació contínuada dels treballadors per exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada