TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dilluns, 7 de febrer del 2011

Massa crítica febrer 2011

Massa crítica febrer 2011

Ahir fou una bona nit, tot i que...

Doncs el grup era bó, molta gent, moltes bicis, moltes fixies, poquetes clàssiques i molts globus de colors i ah, alerta! molt malament. Pocs timbres !!!! imperdonable!!!!
http://masacriticabcn.jimdo.com/

Encara hem de compactar-nos més, però ho aconseguirem! També necesitem un megàfon. Vaig rebre la notícia de "La criticona" que es farà a Bilbao / Bilbo del 13 al 15 de Maig del 2011.
http://kritikona.wordpress.com/

La renfe té bitllets d'anada per 64€ cal avisar amb antelació que es duu bicicleta i cal dur-la segons les normes Renfe, es a dir: Rodes desmuntades, pedals fora, manillar girat 90º i tot dins de una bossa pel transport de bicis i tot i així no es fan responsables de la bici. A no ser que duguis un Bromptonsauro.

Tal com vagi mirant coses ho aniré penjant.


Salut i sort.

Giorgio Barcino.
Escrito por rebiciclona el 05/02/2011 20:29

Rebiciclona revoluciona Barcelona

Hola aquest blog neix amb la clara intenció de difondre l'us racional de la bicicleta a Barcelona. Així com de ajudar per tal de treure bicicletes de la habitació dels mals endressos i posar-les al carrer per a un be personal i col·lectiu.

Hola este blog nace con la clara intención de difundir el uso racional de la bicicleta en Barcelona. Así como ayudar para sacar las bicicletas del trastero y ponerlas en la calle para un bien personal y colectivo.


Escrito por rebiciclona el 29/11/2010 20:43