TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dijous, 16 de juny del 2011

Setmana de la bicicleta a Barcelona 2011

Aquesta setmana del 13 al 19 de Juny de 2011 es la setmana que l'Ajuntament promociona l'us de la bicicleta amb el lema "Barcelona t'ho posa fàcil", cada cop son més les facilitats per a usar la bicicleta. Barcelona ja esta posicionada al mapa pel que fa a aquest tipus de mobilitat, no ens podem adormir als llorers, queda molt camí per fer, tenim molta sort de tenir aquests equipaments als carrers.

En aquests temps confosos sembla que l'excés de contaminació que pateix la ciutat queda oblidat mentre l'anticicló ens abraça, fins que surts al carrer i patapaf !!! Una bona respirada de fums en un carrer de 4 carrils et recorda que en una densitat de trànsit molt alta la contaminació també es molt alta.

Un problema que segueix a sobre la taula i ningú resol a pesar dels plans i projectes, farem...blabla bla bla...

La qualitat del aire es un valor que es pot quantificar i posar-hi xifres econòmiques. L'aire de Barcelona millora amb cada cop de pedal dels habituals ciclistes i dels ocasionals també.
Ànims !

Neteja el teu balcó, buida el teu traster. 1- Neteja la bici amb sabó de rentar plats (Creus que entra a la dutxa?). 2-Infla-li les rodes (Si no la vas deixar punxada la darrera vegada).3-Posa una mica d'oli (Si no la vas deixar avariada). 4- Posa-la al carrer i roda amb l'anticicló (A certes hores busca el costat del carrer que tingui ombra). 5- Sigues feliç (al final es el que compta :)


 Semana de la bicicleta en Barcelona 2011

Esta semana del 13 al 19 de Junio de 2011 es la semana que el Ayuntamiento promociona el uso de la bicicleta con el lema "Barcelona te lo pone fácil", cada vez son más las facilidades para usar la bicicleta. Barcelona ya esta posicionada en el mapa en cuanto a este tipo de movilidad, no nos podemos dormir en los laureles, queda mucho camino para hacer, tenemos mucha suerte de tener estos equipamientos a las calles.

En estos tiempos confundidos parece que el exceso de contaminación que sufre la ciudad queda olvidado mientras el anticiclón nos abraza, hasta que sales a la calle y patapaf !!! Una buena respirada de humos en una calle de 4 carriles te recuerda que en una densidad de tráfico muy alta la contaminación también es muy alta.

Un problema que sigue encima la mesa y nadie resuelve a pesar de los planes y proyectos, haremos...blabla bla, bla...

La calidad del aire se un valor que se puede cuantificar y poner cifras económicas. El aire de Barcelona mejora con cada golpe de pedal de los habituales ciclistas y de los ocasionales también.
Ánimos !

Limpia tu balcón, vacía tu trastero. 1- Limpia la bici con jabón de lavar platos (Crees que entra a la ducha?). 2-Hínchale las ruedas (Si no la dejaste pinchada la última vez).3-Pone un poco de aceite (Si no la dejaste averiada). 4- Ponla en la calle y rueda con el anticiclón (A ciertas horas busca el lado de la calle que tenga sombra). 5- Se feliz (al final es lo que cuenta :)