TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

dimarts, 29 de març de 2011

Mercadillo

Si el que veus t'agrada o et pot ser pràctic, mira si tens peces de bicicletes, bicicletes, rodes, pedals, frens, parafangs, sients, tijes, manillar, manetes, portapaquets, i potser els podem canviar, si a mí també m'agraden. No ho canvio tot, dons les bicicletes que m'agraden son d'estil retro, o antigues, encara que estiguin rovellades. Son coses en bon us, que ja no les faig servir. No hi ha diners pel mig. Si hi es la ressenya es que encara no ho he canviat.


Si lo que ves te gusta o te puede ser práctico, mira si tienes piezas de bicicleta, bicicletas, ruedas, pedales, frenos, guardabarros, asiento, tijas, manillar, manetas, portapaquetes, i quizás los podemos cambiar, si a mi también me gustan. No lo cambio todo pues las bicicletas que me gustan son de estilo retro, o antiguas, aunque esten oxidadas. Son cosas en buen uso, que ya no utilizo. No hay dinero de por medio.


Motxilla anys 60.  (canviada, ja no es al mercadillo)
Feta de lona, cuir i estructura de ferro. Ideal per a sortides de un dia sencer. Si t'agraden les coses retro aquesta motxilla es un bon complement tot i que et tocarà netejar-la, jo no ho he fer per no maltractar el cuiro doncs esta en bon estat.