TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

dissabte, 12 de febrer de 2011

Com reparar el llum posterior de la bicicleta


El pilot te un forat .
No hi ha pilot només el suport.
Potser alguna vegada us haureu trobat amb una trastada d'aquesta índole, i potser heu de canviar el far complert del parafangs. Doncs potser, no.

Es pot pintar la bombeta que queda al descobert de color vermell amb pintura per a ungles de color vermell.

Amb un clip de oficina, fes-li un suport per tal que puguis agafar la bombeta i s'aguanti en peu per tal de deixar-la assecar.

Pinta-la amb el pinzell que duu el tap, procura que la pintura quedi regular per tot el vidre.

Deixa-la assecar una bona estona, en aquest cas la vaig deixar 45 min. Si no esta ben seca, quan la vagis a muntar, quedaran les ditades i perdrà tot l'encant.

No facis servir un assecador de cabell doncs la temperatura pot fondre la bombeta.

Ves amb compte doncs pot venir el lladre de torn i robar-te la bombeta si la duus al descobert, però si més no podràs circular correctament.

Recorda de utilitzar sempre catadiòptics, que a més de ser obligatoris per a davant i darrera, funcionen sols quan un llum els enfoca, en cas de no tenir llum et poden salvar d'un accident, si et veuen a temps.


Aquesta solució també es pot fer servir per a llums de bitàcora de les embarcacions, on un llum verd es més relaxant per la nit, on en la bombeta de una llanterna i col·locar amb unes brides on la necessitis, per a cicloturisme, un remolc, uns llums de nadal ?
Amb la bici, fes-te veure, hi surts guanyant.Gràcies en Misson per ensenyar-me aquests trucs de navegant.

Giorgio Barcino.


Como reparar el faro posterior de la bicicleta.
Quizás alguna vez os habréis encontrado con una trastada de esta índole, y quizás tenéis que cambiar el faro completo del guardabarros. Pues quizás, no.
Se puede pintar la bombilla que queda a cuerpo descubierto de color rojo con pintura para uñas de color rojo.
Con un clip de oficina, hazle un apoyo para que puedas coger la bombilla y se aguante en pie para dejarla secar.
Píntala con el pincel que lleva el tapón, procura que la pintura quede regular por todo el vidrio.
Déjala secar un buen rato, en este caso la dejé 45 min. Si no esta muy seca, cuando la vayas a montar, quedarán los dedos y perderá todoel encanto. No uses un secador de pelo pues la temperatura puede fundir la bombilla.
Ve con cuidado pues puede venir el ladrón de turno y robarte la bombilla si la llevas a la vista, pero al menos, podrás circular provisionalmente,
Esta solución también se puede usar para luces de bitácora de las embarcaciones, donde una luz verde se más relajante por la noche, donde en la bombilla de una linterna y colocar con unas bridas donde necesites, para cicloturismo, un remolque, unas luces de navidad ?
Con la bici, hazte ver, sales ganando.
Gracias a Misson por estos trucos de navegante.Giorgio Barcino.