TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dissabte, 9 de febrer del 2013

Generador d'hidrogen, instal·lat a Celica serie 6. 16V. Energia liure.

Aquest magnífic video pertany a julioMaGo100, el te publicat al you tube, explica com ha muntat de forma correcte un sistema d'electròlisi d'aigua per tal d'insuflar l'hidrògen resultant en el colector d'admissió, en el motor per tal de rebaixar el consum del seu vehicle, que en aquest cas es un celica serie 6.

A continuació hi trobareu un altre video sobre l'electròlisi. Recordeu que abans de provar aquests experiements, heu de llegir molt, si no teniu coneixements que la revisisó de seguretat final la faci un expert. Una explosió d'hidrogen pot provocar lesions i fins i tot la mort.
Aquest element no es fa en una tarda, se li ha de donar el mateix tracte que el gas de cuines i fogonets, màxima precaució.

De totes maneres, veiem que amb lectura, coneixements tècnics i un bon taller es pot fer.  Recordeu, no llenceu cap motor diesel o benzina de 4 temps, especialment sense electrònica, doncs potser d'aquí un temps us estirareu dels cabells.

http://youtu.be/NHovV9i8JmQ

Que no us enganyin, provan de fer-ho, només el vostre interés pel saber us durà fins la veritat, no us dónen la veritat els canons moguts per interessos econòmics. Endavant, l'únic recurs il·limitat es el pensament, la imaginació i la creativitat.