TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dijous, 24 de març del 2011

Pàrquing de bicis ocupats per motos

 Es evident l'egoisme d'alguna gent amb tal de posar la moto a la porta d'on van aquestes dues fotos son fetes el mateix dia.


Com maniobres al voltant de la bici per tal de lligar-la deslligar-la o treure-la sense tocar el vehicle del costat ?
Aquesta foto li dedico al negat/da que es pensa que comprant una 125c.c. de plàstic es l'amo / mestressa de la ciutat, mala posició per a una moto nova.
Per no parlat que les motos han de complir la Ordenança municipal de "circulació de vianants i de vehicles" 
De tal forma que un percentatge molt elevat de les motos de Barcelona estan mal aparcades. Han d'aparcar segons l'article 40 que no puc penjar perquè no el deixa copiar, aquest el el link per a llegir-ho amb el vostres propis ulls.


http://w3.bcn.es/V04/Serveis/Ordenances/Controladors/V04CercaOrdenances_Ctl/0,3118,200713899_200726005_1_90908103,00.html?accio=detall

Bicicleta Barcelona Barcino III custom



Aquí us presento un exemple de bicicleta custom per a Barcelona, es la Barcino III, la B I fou una bicicleta de ciclocròs que morí a Collserola amb una bona tonya frontal, la B II era un quadre rabasa de muntanya convertida a cicloturista amb moltes de les peces de la B III com els parafangs, el portapaquets posterior o els frens, la B II va morir de vella, feta pots dels eixos que aguantaven els frens.

El quadre de la Barcino III va ser trobat al carrer, més pelat que una canya després d'estar una setmana allí posat sense candau, ja fa uns deu anys.

Es una bicicleta molt polivalent, amb els problemes que això suposa, no duu barra cosa que es molt pràctica a la hora de pujar i baixar de la bici es especial per a sortejar a peu les masses de peatons. 

Els parafangs son Rabassa d'alumini, el portapaquets posterior es comprà la mateixa època, on hi he fet una pletina per tal que estigui recte i el taló no toqui amb les alforges al pedalar,  quan vaig trobar el portapaquets de davant, sabia perfectament que era per a aquesta bici.

 La roda de davant la rebé de una Hard rock que les canviava per unes més bones, la del darrera la rebentà un cotxe al envestir-me per darrera, fent-se càrrec dels danys i sense ferides per a mi.

El manillar es de btt però canviarà a clàssic en breu.

Els llums !!!!   Vital !!!!    Sempre!!!!     Una dimano Rinder alimenta un pilot al parafang de darrera i far Rinder davant que el vaig muntar nou a la B I  i esta com nou (Fa molt bona llum). El llum de darrera col·locat al portapaquets es de piles, a més de dur-hi el catadiòptric reglamentari fa una llumeta vermella que dona seguretat als semàfors foscos.
Posa-li els catadiòptrics i llums correctes, la teva salut t'ho agrairà.


 El cavallet a ciutat es important per tal d'atura-te i deixar la bici on vulguis.

Encara li manca un protector de cadena per tal de no embrutar el pantaló. I un protector de canvi doncs en els pàrquings de bici rep cops sovint al canvi i a la "patilla" del canvi (La pestanya que aguanta el canvi de darrera).
També esta pendent un desviador de plats adaptat doncs el reforç del quadre es exactament on va el desviador i els plats es canvien a ma, però es pot fer servir el plat gran molta estona doncs es petit de diàmetre.

Les rodes no son les millors per anar per la ciutat i de vegades sembla un tractor, anirien bé unes més fines (De moment seguirà amb aquestes per la seva versatilitat).

Tota una petita reina que es passeja per Barcelona amb la mirada curiosa d'algun vianant.

Fer-te una bici custom no te preu, te la fas al teu gust, no tinguis pressa a comprar les peces fins que creguis que has trobat les adequades, volta per les botigues i a més així coneixes estils diferents de bicicleteries i estils de bicicletes.

Pel que fa a la seguretat, amb la "U",el cable per escanyar la roda de davant i passar-lo pel seient, i amb els diversos cargols de seguretat que duu (M'estimo mes no mostrar-los). Queda bastant ben protegida tot i que mai es prou a "Barcelona ciudad sin ley"


 De vegades tot pot començar amb un quadre trobat al carrer o comprat als encants, no tenir pressa i preparar-se el lloc per a muntar-la. Les caixes de verdures de plàstic que llencen i un diari al fons, t'ajudaran a tenir les peces endreçades.

Ànims, de debò !!! Fins i tot la btt més lletja pot acabar com a estètica retro.



Aquí os presento un ejemplo de bicicleta custom para Barcelona, se la Barcino III, la B Y fue una bicicleta de ciclo cross que murió en Collserola con una buena torta frontal, la B II era un cuadro Rabassa de montaña convertida a cicloturista con muchas de las piezas de la B III como los guardabarros, el portapaquetes posterior o los frenos, la B II murió de vieja, hecho puedes de los ejes que aguantaban los frenos.

El cuadro de la Barcino III fue encontrado en la calle, más pelado que una caña después de estar una semana allí puesto sin candado, ya hace unos diez años.

Se una bicicleta muy polivalente, con los problemas que esto supone, no lleva valla cosa que se muy práctica a la hora de subir y bajar de la bici se especial para sortear a pie las masas de peatones.

Los guardabarros sueño Rabassa de aluminio, el portapaquetes posterior se compró la misma época, donde he hecho una pletina para que esté recto y el talón no toque con las alforjas al pedalear, cuando encontré el portapaquetes de delante, sabía perfectamente que era para esta bici.

La rueda de delante la recibió de una Hard rock que las cambiaba por unas más buenas, la del detrás la reventó un coche al embestirme por última, haciéndose cargo de los daños y sin heridas para mí.

El manillar se de btt pero cambiará a clásico en breve.

Las luces !!!! Vital !!!! Siempre!!!! Una dimano Rinder alimenta un piloto al guardabarros de atrás y faro Rinder delante que lo monté nuevo a la B Y y esta cómo nuevo (Hace muy buena luz). La luz de detrás colocado al portapaquetes se de pilas, además de llevar el catadióptico reglamentario hace una lucecita roja que mujer seguridad a los semáforos oscuros.

Ponle los catadiópticos y luces correctas, tu salud te lo agradecerá.


El caballete en ciudad se importando para para-té y dejar la bici donde quieras.

Todavía le carece un protector de cadena para no ensuciar el pantalón. Y un protector de cambio pues en los parkings de bici recibe golpes a menudo al cambio y a la "patilla" del cambio (La pestaña que aguanta el cambio de detrás).

También esta pendiente un desviador de platos adaptado pues el refuerzo del cuadro se exactamente donde va lo desviador y los platos se cambian a *mano, pero se puede usar el plato grande mucha rato pues se pequeño de diámetro.


Las ruedas no sueño las mejores para ir por la ciudad y a veces parece un tractor, irían bien unas más finas (De momento seguirá con estas por su versatilidad).


Toda una pequeña reina que se pasea por Barcelona con la mirada curiosa de algún peatón.

Hacerte una bici custom no te precio, te la haces a tu gusto, no tengas prisa a comprar las piezas hasta que creas que has encontrado las adecuadas, vuelta por las tiendas y además así conoces estilos diferentes de bicicleterias y estilos de bicicletas.


En cuanto a la seguridad, con la "Uno",el cable para estrangular la rueda de delante y pasarlo por el asiento, y con los diversos tornillos de seguridad que lleva (Me estimo mes no mostrarlos). Queda bastante muy protegida a pesar de que nunca se bastante en "Barcelona ciudad sin ley"


A veces todo puede empezar con un cuadro encontrado en la calle o comprado a los encantos, no tener prisa y prepararse el lugar para montarla. Las cajas de verduras de plástico que tiran y un diario al fondo, te ayudarán a tener las piezas aseadas.


Ánimos, de verdad !!! Incluso la btt más fea puede acabar como estética retro.