TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de març del 2011

Massa crítica Barcelona Març 2011

Un altre cop s'ha viscut una nit màgica per als ciclistes de Barcelona, Massa crítica ha concentrat centenars de persones, per tal de celebrar la pedalada del mes de març. La massa ha protegit al ciclista individual, portant-lo fins i tot a la mateixa Pl. Sant Jaume, on s'ha donat voltes antihoraries a la plaça, davant la mirada atònita dels presents incolos cossos de seguretat de guàrdia
a la porta del Ajuntament i la Generalitat. Amb moltes cares d'alegría per plantar-se al mig del feu. L'exit de la convocatòria es la quantitat de gent i de bicicletes, de tot tipus que hi assisteix per a celebrar un cop al mes que pedala cada dia.

Tàndems , fixes, btt, passeig, carretera, bicing, la penya de Cerdanyola, els del "cumpleaños feliz", una disfressa de la rana Gustavo, el dràcula vegetarià, disfresses de tota mena molt wapes. Algú amb un cassete i un altaveu, Molts somriures, bones cares, moltes cares conegudes. Timbres, botzines, aplaudiments, i crits d'alegria. 

 Cap lider, només ciutadans ciclistes, en massa, sense contaminar, sense atufar.
La Guàrdia Urbana de Barcelona, ha fet acte de presència des de el primer moment, no tenint gaire clar que era el que venien a fer, volien saber on anava la massa? qui era el responsable? val a dir que tot i algun petit incident ( inclosa la frase, "El próximo día, vais a ver" que ha sortit de la boca d' un uniformat, veure nota 1), que es pugui haver produït, han ajudat a bloquejar el trànsit, tot i que els ciclistes també es posaven en els creuaments al costat de la GU com quan ho hi ha sigut, doncs no arribaven a bloquejar tots els creuaments.

 
Nota 1 (Nota editorial): Sr. Urbano, tot i que hi ha moments en que hi poden haver amonestacions (Amb centenars de bicis es estadistic que aixó passi), li comento que massa crítica es un moviment no polític, pacífic que reivindica la bicicleta amb els drets que ja te i els exerceix en massa circulatòria com els altres vehicles. Ja es prou difícil per a molts pedalar cada dia per la ciutat, el dia que ho celebrem es alegre i no combatiu. Si ho vol combatre amb força, es una via, vostè ho pot fer, te la xapa i el ferro, però els collons els tenim naltros per pedalar sobre la merda d'aquesta ciutat diariament i celebrar-ho un cop al mes jugant-nos el físic perquè ningú coneix el codi amb exactitut inclosos vostès, cas que ja s'ha donat en altres trobades, de començar amonestant-nos i acabar callant perquè no es sabíen el codi.