TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dimecres, 7 de desembre del 2011

La conjura dels necis o mossegar cap avall (2ª part).

Aquestes línies,   son un homenatge a tots aquells que dificulten seriosament la circulació de les bicicletes a l'asfalt, doncs en realitat es al asfalt on han de circular sigui en un carril bici o no,les invasions del carril bici son constants, cal recordar que els vehicles mal estacionats que siguin causa d'una maniobra i aquesta maniobra provoqui un accident, son un vehicle implicat en l'accident. 
Mossegar cap avall ho fan totes aquelles persones que condueixen un vehicle a motor al asfalt i no respecten la bicicleta, pressionen al més dèbil del asfalt.
Les bicicletes no son un destorb del trànsit, son trànsit. 
Es tasca del Ajuntament crear les infraestructures necessàries per a continuar impulsant l'us de la bicicleta a Barcelona, la finalitat es que vianants i ciclistes tinguin més seguretat, es separin doncs la ciutadania te tot el dret a caminar tranquil·la per vorera, si posar la bicicleta al asfalt vol dir menys carrils per a circular els cotxes, aquest es l'objectiu, treure circulació els motors per donar-lo a totes aquelles persones que es desplacen a peu, en bici o en transport públic. Amb una xarxa amplia de carrils bici, augmenta, la seguretat, la qualitat del aire, el silenci, qualitat de vida.  
Barcelona necessita més carrils carrils bici, més segurs, menys fum, que respira tothom, si el tabac s'ha prohibit pel fum, que cal fer amb la gent que emet fum? Perquè els altres ho hem de respirar? Perquè la qualitat del aire en un poble es diferent d'una ciutat? No hauría de ser la mateixa? Que no circuli qui contamini, no es pot compensar amb diners, no es pot pagar a canvi de contaminar.


Si

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada