TRADUIR,TRADUCIR,TRANSLATE,TRADUIRE,TRADURRE,ÜBERSETZEN,

EnglishAlemánFrancésEspañolItalianoNetherlandsRusoPortuguésChino SimplificadoJaponés
CoreanoÁrabe

Etiquetes

Cercar en aquest blog

dilluns, 28 de març del 2011

Massa crítica Barcelona en solidaritat contra l'atropellament de Porto Alegre (Brasil).

Cal aplaudir al artista que es va treballar la pancarta

El divendres 25 de Març de 2011 es celebrà a Barcelona la pedalada en solidaritat amb els atropellaments de Massa Crítica succeïts a Porto Alegre (Brasil) el 25 de febrer de 2011.  Ja es va ajuntar una bona massa de penya per tal de passejar, en la pedalada de Barcelona en sincronització amb d'altres Masses crítiques del món. Durant un parell de horetes, amb bones consignes i bon caliu.
Es començà a rodar passades les 21 i finalment es va aturar per decisió popular a la Pl. de Catalunya per fer unes voltes amb la final aixecada de bicicletes, aplaudiments i timbres, molts somriures i cada cop més cares conegudes.  Una pancarta portada darrera durant la marxa per tots aquells que ho van voler, demanant la justícia al carrer, els fets de Porto Alegre no son un accident, varen ser provocats a consciència per una rebequeria d'un conductor. Tots som Porto Alegre, tots coneixem bé el rum-rum d'un motor a 1 m. de la roda i pensant que si no hi haguessin els vehicles pel mig, ja veuriem qui es més inconscient.


Tot passant pel Raval per pillar sopar i a cop de pedal fins a la Pl. de rei per sopar com reis varem conèixer un Indi afincat a Londres, que estava fent una ruta cicloturista i després de intentar-lo ficar en algun forat de la ciutat,  li varem buscar un lloc per a dormir fins al dia següent.
 
Propera Massa crítica Barcelona : Divendres 01 d'abril de 2001 a les 20:30 sota l'Arc de triomf per sortir a les 21:00. 
Compteu un parell de hores, i una estona més per a la xerradeta de després.

Perquè un sap quan comença Massa crítica, però no on acaba ni amb qui.


Masa Crítica Barcelona en solidaridad contra el atropello en Porto Algre (Brasil)

El viernes 25 de Marzo de 2011 se celebró en Barcelona la pedaleada en solidaridad con los atropellos de Masa Crítica sucedidos en Porto Alegre (Brasil) el 25 de febrero de 2011. Ya se juntó una buena Massa de peña para pasear, en la pedaleada de Barcelona en sincronización con otras Masas críticas del mundo. Durante un par de horitas, con buenas consignas y buen rescoldo.

Se empezó a rodar pasadas las 21 y finalmente se paró por decisión popular en la Pl. de Cataluña para hacer unas vueltas con la final levantada de bicicletas, aplausos y timbres, muchas sonrisas y cada vez más caras conocidas. Una pancarta traída detrás durante la marcha por todos aquellos que lo quisieron, pidiendo la justicia en la calle, los hechos de Oporto Alegro no fué un accidente, fueron provocados a conciencia por la pataleta de un conductor. Todos somos Oporto Alegre, todos conocemos bien el rum-rum de un motor a 1 m. de la rueda y pensando que si no hubieran los vehículos por el medio...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada